Monday, May 14, 2007

proaspata majora

na ca am facut-o si pe asta. nu i-as fi dat mai mult de 16 ani si tocmai de aia nu as fi bagat-o in seama nici in ruptul capului. fata insa tocmai devenise majora asa ca situatia s-a schimbat. cit eu am baut un suc de portocale ea a dat pe git 3 pahare de alcool. un amestec de lichior-crema cu votca. le-a baut ca pe apa si cind simtea ca incepe sa se imbete renuntat. se vedea ca bea de placere si ca nu e prima data cind consuma. well, pentru o americanca la virsta ei...nu prea e ceva neobisnuit.

tot de placere parea sa faca si sex. la virsta ei avea insa un obicei oarecum periculos. isi alegea un barbat - de obicei cu citiva ani buni mai mare - si petrecea noaptea la el acasa.

pina in seara trecuta nu ne salutam decit asa...din politete. cind a venit sa bea cu mine la bar nu ma gindeam la ce ar putea sa urmeze. mi-a cumparat inca un suc natural de portocale si am inceput sa discutam despre cite in luna si-n stele. fata insa avea programu stabilit. in mai putin de o ora am ajuns acasa. cu tot cu ea. am discutat mult la un pahar cu vin si daca am vazut ca nu are de gind sa plece i-am propus sa ramana. nu a obiectat. nici atunci si nici mai tarziu cind i-am sarutarile s-au au coborit mai jos de centura ei si a mea.

puteai sa simti ca abia a trecut de copilarie. nu stia sa faca sex. era grabita si poate lipsa a facut-o sa aiba un orgasm rapid. avea sinii mici, paote in crestere si parea sa fie complexata de asta. dupa primul orgasm s-a oprit si nu a mai vrut altceva. a mai stat citeva ore apoi a plecat acasa. nu am obiectat. a doua zi si ne salutam iar ca doua cunostinte. e jocul ei si ma astept ca intr-o seara sa vina iar la bar, la masa mea. vom parcurge acelasi traseu si apoi ne vom saluta iar ca niste cunostinte pe strazile orasului...

No comments: